Recycled Newsprint Wallpaper Reception

Posted on July 19, 2016 by Jared

Bayview Lonsdale Dentist is located in one of North Vancouver’s most advanced health care complexes. And their new modern office is a beautiful reflection of their quality of care. Bayview-Lonsdale-Dentist-Eco-Floor-Store-3

Designed by J+R Katz Design & Architecture, the shared reception area is bright and simple. A large reception desk is located along the back wall that features several panels wrapped in our recycled newsprint wallpaper. Built and installed by The Eco Floor Store, the panels are decorative yet understated. Installing the wall surface on removable panels also provides sound dampening benefits and the flexibility of easily changing the space’s decor in the future (great design tip!).

Bayview-Lonsdale-Dentist-Eco-Floor-Store

Bayview-Lonsdale-Dentist-Eco-Floor-Store-2

Leave a Reply